Menu
Καλάθι

QueenSonic Ηλεκτρικό βουρτσάκι καθαρισμού με 4 κεφαλές

QueenSonic Ηλεκτρικό βουρτσάκι καθαρισμού με 4 κεφαλές
QueenSonic Ηλεκτρικό βουρτσάκι καθαρισμού με 4 κεφαλές

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 30042 29

12.20€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 120
  • Stock: Παράδοση στον χώρο σας 1 έως 3 ημέρες
  • Reward Points: 15
  • Κωδ. Προϊόντος: Q001
Περιγραφή προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

QueenSonic Ηλεκτρικό βουρτσάκι καθαρισμού με 4 κεφαλές

 

To QueenMarket έφερε το QueenSonic. Την επαναστατική ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού που συνδυάζει αποτελεσματική δύναμη και ευελιξία για να κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό.

Με τις 4 αφαιρούμενες κεφαλές που περιλαμβάνονται, το QueenSonic είναι ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε καθαριστική ανάγκη.

Αφαιρέστε τους δύσκολους λεκέδες με την αντίστοιχη κεφαλή, επιτύχετε λεπτομερή καθαριότητα με την ειδική κεφαλή, και καθαρίστε ακόμα και τις δυσπρόσιτες γωνίες με την κεφαλή για γωνίες.

To QueenSonic λειτουργεί με μπαταρίες για άνετη και εύκολη χρήση. Απλά επιλέξτε την κεφαλή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ενεργοποιήστε την συσκευή και αφήστε το QueenSonic να κάνει τη δουλειά του. Με τη δύναμη των δονήσεων, ο καθαρισμός γίνεται ευχάριστος και αποτελεσματικός.

Χαρακτηριστικά της κάθε κεφαλής

-Μικρή βούρτσα με μαλακές τρίχες: Ξεσκόνισμα, γυάλισμα και καθαρισμός μικρότερης επιφάνειας.

-Μικρή βούρτσα με σταθερές τρίχες: Ενέματα, αποχετεύσεις, εστίες και άλλα.

-Μεγάλη βούρτσα με σταθερές τρίχες: Πάγκοι, νεροχύτες, βρύσες και άλλα .

-Γωνιακή βούρτσα: Ενέματα, αυλακώσεις, ενώσεις και άλλα.

 

Οι τέσσερις κεφαλές καθαρισμού μπορούν εύκολα να απολυμανθούν στο πλυντήριο πιάτων. Απλώς αποσυνδέστε τις κεφαλές από τη μονάδα, τοποθετήστε το στο επάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων και εκτελέστε έναν κανονικό κύκλο πλύσης πιάτων. Εναλλακτικά, απλά πλύνετε με ζεστό νερό και σαπούνι στο χέρι. Λάβετε υπόψη ότι η ίδια η μονάδα ΔΕΝ πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και πρέπει να καθαρίζεται μόνο στο χέρι, χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί.

 

Οδηγίες καθαρισμού.

-Απλώστε μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο σας διάλυμα καθαρισμού ή Κρέμα Astonish στην περιοχή που θέλετε να καθαρίσετε.

-Σύρετε ελαφρά το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης προς τα πάνω.

-Σύρετε το κουμπί ξανά προς τα πίσω για να σταματήσετε τη δράση καθαρισμού.


Οδηγίες χρήσης:

1. Αφαιρέστε το καπάκι της μπαταρίας πιέζοντας και απο τις δύο πλευρές και τραβώντας προς τα κάτω για να βγεί το καπάκι.

2. Κοιτώντας το QueenSonic απο την πλευρά που είναι το κουμπί λειτουργίας τοποθετήστε στην:  Αριστερή θήκη 2 μπαταρίες xAA (θετικός πόλος προς τα κάτω). Δεξιά θήκη 2 μπαταρίες xAA (θετικός πόλος προς τα πάνω) Επανατοποθετήστε το καπάκι πιέζοντάς το μέχρι να κουμπώσει στη θέση του.


ΠΡΟΣΟΧΗ Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αυτό δεν είναι παιχνίδι. Αυτό το προϊόν περιέχει μικρά εξαρτήματα που μπορεί να αντιπροσωπεύουν κίνδυνο πνιγμού. Αυτό το προϊόν μπορεί να χαράξει ευαίσθητες επιφάνειες. Δοκιμάστε πρώτα σε δυσδιάκριτη περιοχή για να αποφύγετε τον κίνδυνο γρατσουνίσματος. Μην το χρησιμοποιείτε σε χαλαρά ή αδύναμα ενέματα ή καλαφατίσματα. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να βυθίζεται τελείως στο νερό. Κρατήστε τα μακριά μαλλιά δεμένα πίσω και μακριά από την ταλαντευόμενη κεφαλή της βούρτσας. Τηρείτε πάντα όλες τις προειδοποιήσεις ασφαλείας σχετικά με τη χρήση χημικών καθαριστικών.

Για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση, συνίσταται να μην έχετε το QueenSonic σε λειτουργία για πάνω από μισή ώρα. Επίσης αποφεύγετε να ασκείτε υπερβολική πίεση στις βούρτσες κατά την διάρκεια του καθαρισμού. 

 

Λειτουργεί με τέσσερεις μπαταρίες τύπου ΑΑ οι οποίες δεν περιλαμβάνονται.

 

Συνδυάστε το με την πάστα καθαρισμού Astonish

Χρησιμοποιώντας την πάστα καθαρισμού Astonish GoodOne, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επικαλυπτική και αποτελεσματική σύνθεση για το QueenSonic. Απλά εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα της πάστας καθαρισμού στην επιθυμητή επιφάνεια και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το QueenSonic για να καθαρίσετε με την πολλαπλασιαστική τριβή που σας προσφέρει.

Η ενέργεια των περιστρεφόμενων βουρτσών σε συνδυασμό με την πάστα καθαρισμού θα βοηθήσει στον αποτελεσματικό καθαρισμό των επιφανειών, απομακρύνοντας τους λεκέδες, τη βρωμιά και τα άλατα. 

Αποκτήστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο με τη συνδυαστική δύναμη του QueenSonic και της πάστας καθαρισμού Astonish.