Menu
Καλάθι

Astonish

Ποιά είναι η Astonish

Η εταιρία Astonish (Αστόνις) είναι μια μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση η οποία παρασκευάζει καθαριστικά προϊόντα ποιότητας εδώ και περίπου 50 χρόνια. Τα προϊόντα Astonish παρασκευάζονται με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Μπράντφορντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Astonish εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω απο 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ δίνει έμφαση στην συνεχνή προώθηση νέων προϊόντων με ελκυστικές συσκευασίες, ανταγωνιστικές τιμές και βεβαίως καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Χωρίς κακοποίηση – Cruelty free

Τα προϊόντα Astonish δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν ζωικά συστατικά. Επίσης η Astonish έχει αποκλείσει τους προμηθευτές που προβαίνουν σε δοκιμές σε ζώα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από την BUAV και την κοινότητα Χορτοφάγων “Vegeterian Society”. Το συμβολο “Leaping Bunny” (=λαγός που χοροπηδάει) βρίσκεται σε όλες τις συσκευασίες μαζί με την επίσημη σφραγίδα του της Vegsoc.

Περιβάλλον

Η ομάδα ανάπτυξης των προϊόντων Astonish εργάζεται σκληρά, προκειμένου να αντικαταθιστά όλα τα τοξικά και βλαβερά συστατικά τα οποία επιβαρύνουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η Astonish εστιάζει στην ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής ρύπανσης των προϊόντων της, ενώ όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις ISO 9001 και BRC για τα καταναλωτικά προϊόντα.

Ανακυκλώσιμες συσκευασίες χωρίς προωθητικά αεροζόλ

Η Astonish κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου οι συσκευασίες να είναι ανακυκλώσιμες, να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ παράλληλα να εξοικονομούν χώρο, ώστε η μεταφορά τους να επιβαρύνει το περιβάλλον όσο το δυνατόν λιγότερο.

Astonish στην Ελλάδα

Επίσημος διανομέας των προϊόντων Astonish στην Ελλάδα είναι η εταιρία QueenMarket με έδρα το Αίγιο Αχαΐας.

Υπερσυμπυκνωμένο Πακέτο Προσφοράς και τα 9 x 300ml
-15 %
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: AC102
Τα αγαπημένα σας Υπερσυμπυκνωμένα της Astonish είναι και πάλι εδώ. Καθαρίζουν σε βάθος, δίνουν απίθανο άρωμα, απομακρύνουν τις οσμές, χρησιμοποιούνται και ως αρωματιστές. Μπορούν να μπούν και στην θήκη του μαλακτικού του πλυντηρίου. Αραιώστε σε αναλογία 1:20 – Παράγει έως και 12 λίτρα!  ..
29.00€ 34.20€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: PAK102
2 Καθαριστικά Σόδας Astonish 750 + 750ml 1 Υγρή Κρέμα Καθαρισμού 500ml 1 Scrub Mommy Astonish Specialist Πολυκαθαριστικό με Σόδα 750ml To Astonish Specialist Πολυκαθαριστικό με Σόδα Αstonish, θα γίνει ο καθημερινός σας σύμμαχος στους δύσκολους λεκέδες στην κουζίνα και όχι μόνο. ..
15.30€ 16.70€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A6720
Astonish specialist Καθαριστικό Χαλιών και Καναπέδων 750ml Η δυνατή καθαριστική δράση του SPECIALIST σπρέι χαλιών στην σκούρα μπλε συσκευασία,εισχωρεί βαθιά και εντοπίζει την βρωμιά. Απομακρύνει τους λεκέδες και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Αρωματίζει το ύφασμα και είναι ιδανικό για ..
4.20€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A6910
Astonish Specialist Αφαιρετικό Λεκέδων 750ml H σειρά SPECIALIST ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητά της. To Σπρέι αντιμετώπισης λεκέδων για λευκά και χρωματιστά SPECIALIST στην σκούρα μπλε συσκευασία, είναι ιδανικό για άμεσο καθάρισμα των δύσκολων λεκέδων. Ψεκάζετε και το αφήνετε για να εξαφ..
4.20€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A6740
Astonish Αρωματιστής Υφασμάτων – Άνθη Ιβίσκου 750ml Η ρόζ αρωματική σειρά της Astonish μεγαλώνει και υποδεχόμαστε τον νέο Αρωματιστή Υφασμάτων με μοναδικό άρωμα από Άνθη Ιβίσκου. Χαρίζει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και λουλουδιών. Ιδανικό για ρούχα, ντουλάπες, χαλιά, καναπέδες, κουρτίνες, κ..
4.20€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A6740
Astonish Specialist Αρωματιστής Υφασμάτων 750ml H σειρά SPECIALIST ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητά της. Αρωματικό σπρέι υφασμάτων SPECIALIST στην σκούρα μπλε συσκευασία. Χαρίζει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και λουλουδιών. Ιδανικό για ρούχα, ντουλάπες, χαλιά, καναπέδες, κουρτίνες κλπ. ..
4.20€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A1475
Astonish Οξι Άκτιβ – Ενισχυτικό Πλυσίματος 825γρ Ενισχυτική σκόνη πλυσίματος με την καθαριστική δύναμη ενεργού οξυγόνου, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Προσθέστε μία μεζούρα σε κάθε πλύση.  Αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές και τους σκληρούς λεκέδες. Συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση δ..
6.60€
Astonish Υγρή Κρέμα με Χλώριο 500ml
Μη Διαθέσιμο
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A2452
Astonish Υγρή Κρέμα με Χλώριο 500ml Η κρέμα αυτή είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει στο σπίτι σας έναν βαθύτερο καθαρισμό. Περιέχει χλωρίνη για να εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηρίων. Εκατομμύρια μικροσκοπικά φυσικά σωματίδια ορυκτών βοηθούν στην απομάκρυνση της βρωμιάς, κάνοντας αυτές τις δ..
3.30€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A6780
Astonish Specialist Πολυκαθαριστικό Χλωρίου 750ml Η ισχυρή καθαριστική δράση της χλωρίνης που περιέχει το Astonish SPECIALIST πολυκαθαριστικό χλωρίου στην σκούρα μπλε συσκευασία με το ιδιαίτερο άρωμα θαλάσσιας αύρας, απολυμαίνει και καθαρίζει τις επιφάνειες του σπιτιού αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκ..
3.00€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A2150
Astonish 8 Ταμπλέτες για την Λεκάνη της Τουαλέτας – Άρωμα λουλούδια Οι αναβράζουσες ταμπλέτες για το πουρί της λεκάνης κάνουν τη σκληρή δουλειά για εσάς και είναι εύκολες στην χρήση. Ρίχνετε μια ταμπλέτα για 20 λεπτά και αφήνετε τη δράση αφρισμού να λειτουργήσει βαθιά μέσα στην καμπύλη U, στη ..
4.00€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A2145
Astonish 8 Ταμπλέτες για την Λεκάνη της Τουαλέτας – Άρωμα Λεμόνι Οι αναβράζουσες ταμπλέτες για το πουρί της λεκάνης κάνουν τη σκληρή δουλειά για εσάς και είναι εύκολες στην χρήση. Ρίχνετε μια ταμπλέτα για 20 λεπτά και αφήνετε τη δράση αφρισμού να λειτουργήσει βαθιά μέσα στην καμπύλη U, στη συν..
4.00€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A2155
Astonish 8 Ταμπλέτες για την Λεκάνη της Τουαλέτας – Άρωμα Ευκάλυπτος Οι αναβράζουσες ταμπλέτες για το πουρί της λεκάνης κάνουν τη σκληρή δουλειά για εσάς και είναι εύκολες στην χρήση. Ρίχνετε μια ταμπλέτα για 20 λεπτά και αφήνετε τη δράση αφρισμού να λειτουργήσει βαθιά μέσα στην καμπύλη U, στη..
4.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 60 (5 Σελ.)