Menu
Καλάθι

Όροι χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η εταιρία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η εταιρία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία αυτού.

Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι εξής:

α) Με αντικαταβολή

Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης courier την ώρα της παράδοσης του δέματος.

β) Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners).

*Σας ενημερώνουμε οτι για την ασφάλεια των συναλαγών σας: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

* Η πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα δεν έχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Ελάχιστη Παραγγελία

  1. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 3 τεμάχια εφ’ όσον η παραγγελία θα πληρωθεί με αντικαταβολή. Παραγγελίες προπληρωμένες με κάρτα ή paypal αποστέλλονται χωρίς ελάχιστο όριο. Η εταιρία έχει το δικαίωμα να μην στείλει παραγγελία που δεν πληρεί τις ανωτέρω προϋποθέσεις, χωρίς να προβεί σε ενημέρωση του πελάτη.

Αποστολές Προϊόντων

  1. Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 48 ωρών (εργάσιμων ημερών) με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier, εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Εάν η αποστολή του προϊόντος υπερβαίνει τις 48 ώρες (εργάσιμων ημερών) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά και με email για περαιτέρω ενημέρωση.
  2. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1 με 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή.
  3. Δυσπρόσιτες περιοχές: α) Παράδοση προϊόντων σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το προβλεπόμενο. β) Η παραλαβή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο πλησιέστερο συνεργαζόμενο υποκατάστημα courier της περιοχής σας.

Κόστος Αποστολής

  1. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,60 € (ΦΠΑ 24% περιλαμβάνεται) για οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας. Το κόστος των ανεξάρτητων πακέτων προσφοράς, περιλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου.
  2. Εφ΄όσον η παραγγελία πληρωθεί με κάρτα, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2,60 € (ΦΠΑ 24% περιλαμβάνεται).
  3. Για αντικείμενα μεγάλου όγκου οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν αφού πρώτα ο πελάτης ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς.

Επιστροφές Προϊόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεχτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

  • Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, το www.astonish.gr  δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail.
  • Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος αποστολής προϊόντος από εμάς (είτε λόγω σφάλματος δικού μας, είτε του προμηθευτή μας) και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, μπορεί να γίνει αυτό εντός εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε με όλα τα εξαρτήματά του μέσα, να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του και να μην έχει γίνει προσπάθεια προσαρμογής ή τροποποίησης του προϊόντος.

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

Newsletter (Ενημερωτικά Δελτία)

Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του Διαδικτυακού τόπου λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του astonish.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Η εταιρεία μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.