Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών

Scrub Daddy

Brand: Scrub Daddy Κωδ. Προϊόντος: FIL001
Πακέτο φίλτρων για μικρές πισίνες.Τώρα δεν χρειάζεται να αγοράζετε νέο φίλτρο κάθε λίγες μέρες!Η πατενταρισμένη FLEX TEXTURE® σύνθεση του Scrub Daddy® συγκρατεί τις βρωμιές της πισίνας, ενώ ξεπλένεται εύκολα και γρήγορα ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.Μπορείτε πλέον να καθαρίζετε τ..
12.20€
Brand: Scrub Daddy Κωδ. Προϊόντος: SD004
Τα Sponge Daddy εχουν 2 επιφάνειεςΗ μία επιφάνεια: Μαλακώνει στο ζεστό νερό – Σκληραίνει στο κρύο νερόΔεν χαράζει! Χρησιμοποιήστε το σε σκεύη, σε αντικολλητικά, στην κεραμική εστίαΞεπλένεται πολύ εύκολα ενώ, μπορείτε να το πλύνετε ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων.Χρησιμοποιήστε το για ..
3.20€
Brand: Scrub Daddy Κωδ. Προϊόντος: SD003
Το Scrub Mommy έχει 2 επιφάνειες.Η μία επιφάνεια: Μαλακώνει στο ζεστό νερό – Σκληραίνει στο κρύο νερόΔεν χαράζει τις επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε το σε σκεύη, σε αντικολλητικά, στην κεραμική εστίαΜπορείτε να το πλύνετε ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων.Χρησιμοποιήστε το για τα πιάτα, τα σ..
3.30€
Brand: Scrub Daddy Κωδ. Προϊόντος: PAK-201
Πακέτο προσφοράς με όλο το σέτ των αγαπημένων σας σφουγγαριών.Το σετ περιλαμβάνει:2 Scrub Daddy Lemon Fresh2 Scrub Mommy2 Sponge Daddy(Συνολικά το πακέτο περιλαμβάνει 6 σφουγγαράκια) Το Scrub Daddy είναι το Νο 1 σφουγγάρι με δύο επιφάνειες Η μία επιφάνεια: Μαλακώνει στο ..
12.80€ 16.00€
Brand: Scrub Daddy Κωδ. Προϊόντος: SD002
Το Scrub Daddy είναι το Νο 1 σφουγγάρι με δύο επιφάνειεςΗ μία επιφάνεια: Μαλακώνει στο ζεστό νερό – Σκληραίνει στο κρύο νερόΔεν χαράζει τις επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε το σε σκεύη, σε αντικολλητικά, στην κεραμική εστίαΜπορείτε να το πλύνετε ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων. ..
3.10€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)