Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών

Απορρυπαντικά Ρούχων

Winni's μαλακτικό οικ-συσκευασία με  λευκά λουλούδια 1,470 L - 42 μεζούρες
Μη Διαθέσιμο
Brand: Winni's Κωδ. Προϊόντος: W3458
    Μαλακτικό με άρωμα λευκών λουλουδιών που βελτιώνει το αποτέλεσμα του πλυσίματος διότι μαλακώνει τα υφάσματα, μειώνει τα άλατα και διευκολύνει το σιδέρωμα. Τα υπάρχοντα τασιενεργά είναι ευκόλως, ταχέως και τελείως βιοδιασπώμενα (σύμφωνα με τον κανονισμό (EK) αριθ. 648/2004). Χάρη στη φυτική τους ..
4.60€
Brand: Winni's Κωδ. Προϊόντος: W3439
    Απορρυπαντικό πλυντηρίου δερματολογικά δοκιμασμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Υποαλλεργικό: η σύνθεσή του πλούσια σε αξιόλογες πρώτες ύλες είναι μελετημένη γιά να μειώνει στο ελάχιστο την έναρξη αλλεργιών. Προιόν που υποβλήθηκε σε δοκιμή νικελίου, χρωμίου, κοβαλτίου (τιμή κατώτερη  από 0,2 ppm). Δεν ..
4.40€ 8.80€
Brand: Winni's Κωδ. Προϊόντος: W3489
    Απορρυπαντικό πλυντηρίου με άρωμα απο σαπούνι Χαλεπίου και βερβένας που ενδείκνυται γιά οποιαδήποτε ίνα, ευαίσθητα και χρωματιστά υφάσματα. Εμπλουτισμένο με σαπούνι Χαλεπίου, το πιό φυσικό και αρχαίο απο τα σαπούνια. Υποαλλεργικό: η σύνθεσή του είναι μελετημένη για να μειώνει στο ελάχιστο την πι..
4.20€ 7.20€
Brand: Winni's Κωδ. Προϊόντος: W3488
    Απορρυπαντικό πλυντηρίου με άρωμα λεβάντας ενδείκνυται γιά οποιαδήποτε ίνα, ευαίσθητα και χρωματιστά υφάσματα. Σύνθεση συμπυκνωμένη και πλούσια σε φυτικό σαπούνι. Υποαλλεργικό: η σύνθεσή του είναι μελετημένη για να μειώνει στο ελάχιστο την πιθανή έναρξη αλλεργιών. Προιόν που υποβλήθηκε σε δοκιμή..
4.20€ 7.20€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A6930
Το βαρετό σιδέρωμα γίνεται πλέον παιχνιδάκι με το σπρέι κολλαρίσματος.Ψεκάστε το ρούχο, σιδερώστε και αφήστε το να κρυώσει.Τόσο εύκολο!..
3.80€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A3370
Το υγρό ρούχων μας 2 σε 1 με πρόσθετο μαλακτικό θα αφήσει τα ρούχα σας εξαιρετικά μαλακά ενώ το λεπτό άρωμα της Peony & Magnolia θα οδηγήσει τις αισθήσεις σας σε ένα ταξίδι. Ιδανικό για μάλλινα και μεταξωτά, non-bio σύνθεση (=χωρίς ένζυμα που ερεθίζουν το δέρμα), Χωρίς φωσφορικά,  Φιλικό στο περιβάλ..
5.30€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A3380
Το υγρό ρούχων μας 2 σε 1 με πρόσθετο μαλακτικό θα αφήσει τα ρούχα σας εξαιρετικά μαλακά ενώ το λεπτό άρωμα Παπάγια-Μάνγκο θα οδηγήσει τις αισθήσεις σας σε ένα ταξίδι. Ιδανικό για μάλλινα και μεταξωτά, non-bio σύνθεση (=χωρίς ένζυμα που ερεθίζουν το δέρμα), Χωρίς φωσφορικά,  Φιλικό στο περιβάλλον. ..
5.30€
Brand: Astonish Κωδ. Προϊόντος: A3360
Το υγρό ρούχων μας 2 σε 1 με πρόσθετο μαλακτικό θα αφήσει τα ρούχα σας εξαιρετικά μαλακά ενώ το λεπτό άρωμα της Λεβάντα θα οδηγήσει τις αισθήσεις σας σε ένα ταξίδι. Ιδανικό για μάλλινα και μεταξωτά, non-bio σύνθεση (=χωρίς ένζυμα που ερεθίζουν το δέρμα), Χωρίς φωσφορικά,  Φιλικό στο περιβάλλον.Υ..
5.30€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)